Je bent een Java of Test professional en voornemens om je horizon te verbreden. Een project waar ‘state of the art’ technieken worden toegepast en waar je nog kunt doorgroeien in je vakgebied.

Je zoekt een vaste dienst betrekking, of liever een Freelance / Payroll constructie. Misschien wil je wel eerst in loondienst en dan met een klant op zak als eigen ondernemer aan het werk? Dit alles kan bij Sytac.

Sytac is een gespecialiseerd Java & Tester huis, met zo’n 200 Java en Test professionals op interne en externe projecten. Dit kan zijn op basis van tijdelijke inhuur of tot complete (turnkey) opdrachten. Onze klanten bevinden zich hoofdzakelijk in de luchtvaart- , financiële en overheid sector. Wij richten o.a. volledige ontwikkelteams in voor onze klanten en doen opdrachten op projectbasis, zowel in Haarlem als in onze vestiging Zuid Afrika (Kaapstad).

Als vaste dienst professional kun je rekenen op een zeer goed basis salaris en secundaire voorwaarden, zoals auto, laptop van de zaak, interessante bonusregeling en carrière begeleiding. Als Freelancer kun je rekenen op een goed uurtarief, interessante projecten en back-office faciliteiten. Kijk ook even bij de vacatures, misschien dat je gelijk je cv wilt uploaden. Wil je meer weten over Sytac en onze werkwijze, neem dan gerust contact met ons op.

Contact Upload CV