Partnership and team work

IT Consultancy

Sytac is een gespecialiseerd Java & Tester consultancy huis. Met ruim 200 consultants op project bij grote organisaties weet Sytac als geen ander hoe belangrijk het is voor de klant om de continuïteit en kwaliteit te borgen. Onze consultants hebben allemaal een gedegen achtergrond en minimaal 7 jaar praktijkervaring.

Voornamelijk voor organisaties in de luchtvaart, bancaire sector en overheid verzorgen wij de tijdelijke inhuur van Java & Tester expertise. Ook het inrichten van volledige (Scrum) teams en (turnkey) ontwikkel opdrachten behoort tot onze core business.

Alvorens wij een consultant voorstellen aan de klant, vinden wij het belangrijk om goed te begrijpen waaraan de consultant moet voldoen. Wij selecteren niet alleen op de technische, maar ook op de persoonlijke skills. Uitsluitend bij een match van > 90% stellen wij één van onze consultants voor.

Sytac wordt 2 keer per jaar door de leverancier manager van onze klanten geëvalueerd en onze gemiddelde score is 95%.

Turn-Key-LD

Ontwikkel opdrachten

Ook voor (turn-key) ontwikkel-opdrachten kan de klant bij Sytac terecht. We hebben Java backend/frontend en Mobile expertise in huis. De ontwikkel-opdracht kan zowel bij de klant, op hun ontwikkelomgeving worden gerealiseerd, of op de ontwikkelomgeving bij Sytac in Haarlem of onze vestiging in Kaapstad.

Wij verzorgen een gedegen plan van aanpak, zodat er geen verrassingen zijn over kosten en doorlooptijd. Voor ieder project wordt een Scrum team samengesteld en wordt gewerkt met nieuwe technieken zoals, Test Driven Development, Continuous Delivery, waardoor de klant de status van de voortgang van het project op de voet kan volgen. Het samenstellen van het Scrum team gebeurt in nauw overleg met de klant, zodat de klant zelf kan bepalen welke expertise zij eventueel zelf wil invullen.

Social Network Interface

KPI Balanced Score Card

Omdat Sytac veel waarde hecht aan kwaliteit heeft het onze voorkeur om met proven technologie producten en technieken te werken. Om up-to-date te blijven over nieuwe ontwikkelingen besteden wij veel aandacht aan kennisoverdracht. Zo hebben wij Jez Humble (Founder van Continuous delivery / integration) naar Nederland laten overkomen voor een drie-daagse workshop.

Twee keer per jaar wordt Sytac beoordeeld door haar klanten. Gemiddelde ”KPI performance indicator”

  • Personnel attrition Outflow is less than 10%
  • Quality of staff Average satisfaction above 8.5/10
  • Time sheet Accuracy 9/10
  • Invoice Accuracy 9/10
  • Customer Satisfaction Average above 8.5/10
  • Speed in up/down staffing >90% are fulfilled on time
  • Quality of Candidates more than 90% are hired
  • Speed of response of Vendor more than 90%